Nieuws

maandag 3 mei 2021 18:30

Alternatieve editie Rotterdam Bluegrass Festival 2021

Beleef het Bluegrass gevoel in Noord en @Home

We hebben tot het laatste moment de hoop gehad dat we met elkaar dit jaar de uitgestelde 10e editie konden vieren op het Pijnackerplein. Maar helaas hebben we met het team moeten besluiten ons jubileum nogmaals te verzetten. We kunnen de kwaliteit en de wijze waarop we het festival willen organiseren én jullie willen verwelkomen niet waarborgen. Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten, Hell No vrienden! Het Oude Noorden zal, in wat voor vorm dan ook, van 25 t/m 27 juni het podium zijn van Bluegrass! We willen én gaan jullie het festivalgevoel niet afnemen en daarom komen we met alternatieven om het Bluegrass gevoel thuis en in Noord te beleven. Hell Yeah!
 
Naast verrassende live momenten en online streams is er een limited edition van “Rotterdam Bluegrass Festival live op de plaat” verkrijgbaar! Een unieke CD en LP op blauw vinyl, met liveopnames van memorabele optredens van de afgelopen 9 jaren. De LP kan alleen tijdens het Bluegrass weekend worden geleverd of afgehaald en is in beperkte oplage verkrijgbaar. Voor de diehards die zich thuis in het Rotterdam Bluegrass Festival willen wanen, komt er een Hell Yeah@Home pakket (ook in beperkte oplage). De voorverkoop start op maandag 21 juni en op=op en weg=weg. Dus zet 21 juni met koeienletters op je koelkast, zet het bier alvast koud, houd de nieuwsbrief in de gaten en tel de dagen af. 

En volgend jaar gaan we het 10-jarig jubileum gewoon extra groots vieren. Het wordt een XL editie met meer podia, jamsessies, jonge talenten, bars, eettentjes en meer Rotterdam Noord. Zet alvast 24, 25 en 26 juni 2022 erbij op je koelkast, dan zorgen wij volgend jaar in Noord voor extra veel bier. Tot die tijd: keep on the sunny side!