Blog

vrijdag 10 februari 2023 11:00

TICKETS

Rotterdam Bluegrass Festival heeft geen winstoogmerk, het is de muziek die telt. Echter zonder extra inkomsten om alle kosten te dekken zouden we geen nieuw festival kunnen organiseren.

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt: het leven is flink duurder geworden. Dat geldt in grote mate ook voor de organisatie van een festival. Alle kosten zijn extreem gestegen. Rotterdam Bluegrass Festival heeft geen winstoogmerk, het is de muziek die telt. Echter zonder extra inkomsten om alle kosten te dekken zouden we geen nieuw festival kunnen organiseren. 

Daarom hebben we besloten vanaf de komende editie entree te gaan heffen. Dat was zeker geen gemakkelijk besluit, want we vinden het belangrijk dat kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk is en blijft.

We houden de prijs van een toegangsticket zo laag mogelijk.

Voor een dagkaartje reken je straks €10 af, een passe-partout voor drie dagen toegang kost €25 en een Early Bird ticket voor drie dagen kost slechts €20 (prijzen zijn incl servicekosten). Kinderen betalen nog steeds geen entree en bewoners rondom het Noordplein ontvangen gratis toegangskaarten. 

Op deze manier hopen we een zo mooi mogelijk festival neer te zetten en de drempel om het festival te bezoeken voor ieder persoon en budget nog steeds laag te houden. We willen jullie namelijk allemaal weer kunnen ontmoeten in juni.

De kaartverkoop start woensdag 15 februari aanstaande.