Blog

vrijdag 10 februari 2023 11:00

NOORDPLEIN - NEW SPOT, SAME VIBE

We hebben tien geweldige edities ongelooflijk hard kunnen genieten op het Pijnackerplein (bedankt plein en pleinbewoners!) en dat gaan we de komende jaren ook doen op het Noordplein. Een prachtig mooie plek met goede faciliteiten én gewoon nog in het Oude Noorden van Rotterdam.

EEN STAP NAAR DE TOEKOMST!

Vorig jaar vierden we, met een recordaantal bezoekers, onze fantastische jubileumeditie. Met dit succes liepen we echter ook tegen de grenzen van het festival aan. We hebben daarom belangrijke beslissingen moeten maken die we graag met jullie delen!

NOORDPLEIN - NEW SPOT, SAME VIBE

Op het Pijnackerplein liepen we tegen de limieten aan qua bezoekers, personeel en alle andere faciliteiten. Daarnaast hebben we te maken gekregen met nieuwe regelgeving vanuit de gemeente. Ook was er bijna geen plek meer voor bier en fris (dat was een ramp geweest). Dus willen we kunnen voortbestaan, zien we ons genoodzaakt letterlijk een move te maken. Met pijn in het hart, maar met veel vertrouwen en zin in de toekomst hebben we besloten te verhuizen naar het Noordplein.

We hebben tien geweldige edities ongelooflijk hard kunnen genieten op het Pijnackerplein (bedankt plein en pleinbewoners!) en dat gaan we de komende jaren ook doen op het Noordplein. Een prachtig mooie plek met goede faciliteiten én gewoon nog in het Oude Noorden van Rotterdam. Het Noordplein biedt vele nieuwe mogelijkheden zoals drie volwaardige podia, meer ruimte voor de randprogrammering én, het allerbelangrijkste, ruimte om op deze locatie de komende jaren door te kunnen groeien en te kunnen voortbestaan. Door de juiste indeling van het terrein en het gebruik van mooi decor, zijn we ervan overtuigd dat we de kenmerkende intimiteit en kleinschaligheid van het festival kunnen waarborgen.

Op deze plek gaan wij met groot enthousiasme opnieuw een fantastisch festival neerzetten voor jou, je vrienden, familie, buren of wie je maar mee wilt brengen! Wees welkom aan de zonnige kade van het Noordplein.