Info > Steun Ons

Steun de crowdfundings-actie voor de

Rotterdam Bluegrass Festival-CD en -LP!

10 jaar Rotterdam Bluegrass Festival Live op plaat

Hoewel de tiende editie van het Rotterdam Bluegrass Festival dit jaar helaas niet kon plaatsvinden, heeft de organisatie besloten het jubileum tóch te vieren! Het Rotterdam Bluegrass Festival wil dan ook een bijzondere jubileum-CD en -LP gaan maken in beperkte oplage.

Deze jubileumplaat komt vol te staan met liveopnames van memorabele optredens van de afgelopen jaren. Denk aan het optreden van Tony Trischka en Mike Marshall (VS), Henhouse Prowlers (VS), Blue Grass Boogiemen (NL), Barcelona Bluegrass Band (SP), Tami Neilson (NZ), Hackensaw Boys (VS) en vele anderen! Met de Rotterdam Bluegrass CD en -LP haal je de sfeer van het Rotterdam Bluegrass Festival gewoon in huis en kun je thuis het festivalgevoel ervaren. Enne… hopelijk kunnen we in 2021 dit jubileum gewoon extra groots vieren!

 

Crowdfunding
De productie van een CD en LP is een uitgebreid proces en kost 9.500 euro. Daarvan wordt niet alleen de persing en de productie van de CD en LP betaald maar ook het uitzoeken van de geluidopnames, het contact met de artiesten, het afmixen van nummers, de vormgeving, administratie en Buma Stemra etc.

Het Rotterdam Bluegrass Festival is sinds oudsher een gratis festival en dit willen we ook zo houden. De verkoop van deze jubileumplaat tijdens het festival zal ons helpen om het festival in de toekomst gratis toegankelijk te houden. Máár dan moet er natuurlijk wel een plaat gemaakt kunnen worden! Daarvoor hebben we een crowdfunding-actie opgezet.

Wat krijg je ervoor? 
Hieronder vindt u de tegenprestaties. Doneer snel, want onderstaande tegenprestaties zijn alleen de komende 30 dagen verkrijgbaar!

We hebben de tegenprestaties aangepast en doelbedrag verlaagd t.o.v. begin dit jaar; voor de fans die al eerder hebben gedoneerd blijft de deal gewoon bestaan. Die tegenprestaties worden tijdens het eerstvolgende Rotterdam Bluegrass Festival natuurlijk met veel plezier overhandigd