Stichting Kito Events zoekt een: Penningmeester

(Vacature voor een onbezoldigde functie)

Maximaal 6 vergaderingen per jaar

Sluitingsdatum 01-05-2021

Stichting Kito Events organiseert diverse evenementen voor een divers en breed publiek, waarvan het Rotterdam Bluegrass Festival veruit het grootst is.

Het Rotterdam Bluegrass Festival bestaat al tien jaar en is een gratis toegankelijk driedaags muziekfestival op het Pijnackerplein in het hart van het Oude Noorden, Rotterdam. Tijdens de editie van 2019 trok het festival zo’n 16.000 bezoekers.

De programmering van het RBF bestaat uit binnen- en buitenlandse artiesten uit de Bluegrass- en americanamuziek, van nieuw talent tot grote namen en vanuit alle hoeken binnen het genre. Openheid en inclusiviteit zijn belangrijke kernwaarden van het festival. Iedereen is welkom. Het aanbieden van bijzondere culturele evenementen met het kenmerk van eigenheid en humor is een belangrijke doelstelling van de Stichting.

Functie:

Voor deze vacature is het bestuur op zoek naar kandidaten met kennis en ervaring op financieel vlak, onder meer om op afstand de financiële gang van zaken te monitoren, begroting en jaarstukken te beoordelen.

De Penningmeester heeft:

Incidenteel tijd om zijn specifieke expertise in te zetten naast de vergaderingen.

Affiniteit met de doelstellingen van Stichting Kito Events.

Een relevant netwerk is een pre.

Geïnteresseerd?

Sollicitaties kunnen uitsluitend per email worden gestuurd t.a.v. Guido de Groot, info@kitoevents.com O.v.v. Penningmeester Stichting Kito Events.

Meer informatie over de vacature kunt u ook verkrijgen via info@kitoevents.com