Howdy! Join the Rotterdam Bluegrass Family!

Als Partner of Vriend word je lid van één grote familie.
Leuke mensen die van goede muziek houden én van een gastvrije en gezellige sfeer.

Door velen wordt het RBF het Juweel van het Oude Noorden’ genoemd.
Een bijzondere mix van…

    … grote ambities & kleinschaligheid
    … heel internationaal & oer-Rotterdams
    … laagdrempelig & muziek van de hoogste kwaliteit
    … een plek waar iedereen welkom is, waar je heel Rotterdam tegenkomt
    … en allemaal gratis!

Dit ‘juweel’ is dus iets om te koesteren. Onze Vrienden en Partners zijn daarbij onmisbaar!

Vrienden (particulieren)

  • Al vanaf € 30 word je Vriend. Zo ontvang je aankondigingen van speciale evenementen, ook buiten het festival-weekend.
  • Vanaf € 50 word je tijdens het festival uitgenodigd voor een Meet & Greet met de musici. Zo vergroot je de gezelligheid!
  • Met € 100 of meer krijg je later in het jaar een uitnodiging voor de speciale Partner-Vriendenborrel. Een gemoedelijk ontmoeting met onze topsupporters!

Ja, ik word Vriend

Partners (bedrijven)

Al vanaf € 150 wordt je Partner van het Rotterdam Bluegrass Festival. Zo geniet je van veel aandacht én leuke extra’s, óók voor jouw relaties:

  • Alle Partners worden uitgenodigd op een Meet & Greet met onze internationaal bekende musici: een intieme ontmoeting en een kijkje achter de schermen.
  • Partners worden ook uitgenodigd op de speciale Partner-Vriendenborrel. Een uitgelezen kans om te netwerken met onze topsupporters.
  • Partners kunnen zich ook volop profileren via het programmaboek, op de website, en op hek- en podiumbanners op het festivalterrein.

Ja, ik word Partner

Belastingvoordeel

Vrienden en Partners profiteren van de ‘Culturele ANBI’-status van het Rotterdam Bluegrass Festival. Hierdoor is jouw bijdrage voor méér dan 100% aftrekbaar!
Een periodieke schenking van vijf jaar geeft nog extra voordelen. Zo is bijvoorbeeld een gift van € 400 jaarlijks goed voor een aftrekpost – zonder drempel* – van € 500!
Een schenkingsovereenkomst is snel geregeld en bovendien gratis: vul de schenkingsovereenkomst (pdf) en mail ons een scan (info@bluegrassfestival.nl) of per post opsturen (Rotterdam Bluegrass Festival, Zaagstraat 10 B, 3035 HN Rotterdam). Je krijgt vervolgens een door ons aangevulde en ondertekende kopie teruggestuurd.
Jij bepaalt zelf hoeveel je schenkt, met een minimumbedrag van € 80 per jaar en een maximum van € 5.000. De overeenkomst loopt na vijf jaar af en wordt niet stilzwijgend verlengd. 

*Giften die niet zijn vastgelegd in een schenkingsovereenkomst zijn alleen 125% fiscaal aftrekbaar wanneer het totaal van alle giften aan culturele ANBI-instellingen het drempelbedrag overschrijdt: minimaal 1% van jouw inkomen, met een minimumbedrag van € 60. Alles wat je meer schenkt mag je aftrekken, tot maximaal 10% van jouw drempelinkomen. Wil je weten of jouw gift in aanmerking komt voor fiscaal voordeel? Kijk dan op deze website

Vragen?

Voor meer informatie over schenkingsovereenkomsten kun je contact opnemen met onze penningmeester, Ed Hensen, via info@bluegrassfestival.nl.