Howdy! Join the Rotterdam Bluegrass Family!

Steun het Rotterdam Bluegrass Festival met een vast bedrag per maand! Door lid te worden van the Rotterdam Bluegrass Family.

Als lid van the Rotterdam Bluegrass Familie profiteer je van vele extra’s.

  • Drie dagen gratis toegang tot het Rotterdam Bluegrass Festival.
  • Organiseren we twee maal per jaar de Rotterdam Bluegrass Vriendendag. Samen genieten van live Bluegrass muziek en al het laatste RBF-nieuws onder het genot van een hapje en een drankje.
  • Tijdens het RBF organiseren we exclusief voor de donateurs Meet & Greets met de Headliners.
  • En natuurlijk zo’n mooi RBF T-shirt.

The Rotterdam Bluegrass Family is een term die vaak wordt gebruikt door vrijwilligers en bezoekers om de sfeer op het festival te duiden. We nodigen je dan ook van harte uit om lid te worden van the Rotterdam Bluegrass Family en het festival te ondersteunen met een doorlopende donatie. Dat kan al vanaf een tientje per maand!

Ja, ik join the family

Eenmalig doneren

Ja, ik doneer eenmalig

Belastingvoordeel

Familieleden en Partners profiteren van de ‘Culturele ANBI’-status van het Rotterdam Bluegrass Festival. Hierdoor is jouw bijdrage voor méér dan 100% aftrekbaar! Een periodieke schenking van vijf jaar geeft nog extra voordelen. Zo is bijvoorbeeld een gift van € 400 jaarlijks goed voor een aftrekpost - zonder drempel - van € 500! Wil je weten of jouw gift in aanmerking komt voor fiscaal voordeel? Kijk dan op deze website.

Een schenkingsovereenkomst is snel geregeld en bovendien gratis: vul de schenkingsovereenkomst (pdf) in en mail ons een scan (info@bluegrassfestival.nl) of per post opsturen (Rotterdam Bluegrass Festival, Zaagstraat 10 B, 3035 HN Rotterdam). Je krijgt vervolgens een door ons aangevulde en ondertekende kopie teruggestuurd.

Vragen?

Voor meer informatie over schenkingsovereenkomsten kun je contact met ons opnemen via info@bluegrassfestival.nl.