Join the Rotterdam Bluegrass Family!

The Rotterdam Bluegrass Family is een term die vaak wordt gebruikt door vrijwilligers en bezoekers om de sfeer op het festival te duiden. Maar je kunt er nu ook officieel lid van worden en daarmee het festival steunen. Dat kan al vanaf een tientje per maand.

Als lid van de Rotterdam Bluegrass Familie profiteer je natuurlijk van vele extra’s:

  • Drie keer per jaar kom je met the Rotterdam Bluegrass Family bijeen om te genieten van live bluegrass muziek onder het genot van een hapje en een drankje.
  • Je krijgt veel informatie en updates over het Rotterdam Bluegrass Festival, uit eerste hand van directeur Guido de Groot .
  • Tijdens het festival krijg je alle dagen gratis toegang en kan je deelnemen aan exclusieve meet & greets met de headliners.
  • Je ontvangt ook nog eens het officiële Rotterdam Bluegrass Festival T-shirt.

Wanna Join the Family?

Vul het SEPA formulier in (vergeet je handtekening niet) en mail het naar info@bluegrassfestival.nl

Download het SEPA formulier

Eenmalig doneren

Ja, ik doneer eenmalig

Belastingvoordeel

Familieleden en Partners profiteren van de ‘Culturele ANBI’-status van het Rotterdam Bluegrass Festival. Hierdoor is jouw bijdrage voor méér dan 100% aftrekbaar! Een periodieke schenking van vijf jaar geeft nog extra voordelen. Zo is bijvoorbeeld een gift van € 400 jaarlijks goed voor een aftrekpost - zonder drempel - van € 500! Wil je weten of jouw gift in aanmerking komt voor fiscaal voordeel? Kijk dan op deze website.

Een schenkingsovereenkomst is snel geregeld en bovendien gratis: vul de schenkingsovereenkomst (pdf) in en mail ons een scan (info@bluegrassfestival.nl) of per post opsturen (Rotterdam Bluegrass Festival, Zaagstraat 10 B, 3035 HN Rotterdam). Je krijgt vervolgens een door ons aangevulde en ondertekende kopie teruggestuurd.

Vragen?

Voor meer informatie over schenkingsovereenkomsten kun je contact met ons opnemen via info@bluegrassfestival.nl.