Info > RBF team

RBF team

Guido de Groot

Functie:
Directeur, initiatiefnemer en Pleinbewoner.

Favoriete bluegrass moment:
Het Rotterdam Bluegrass Festival is voor mij geslaagd als we zoveel mogelijk verschillende bezoekers kunnen laten genieten van de beste Bluegrass artiesten, unieke muzikale samenwerkingen en bijzondere randprogrammering zoals; theater, workshops, talentenwedstrijden, jam area en nog veel meer!. Al deze onderdelen maken het Rotterdam Bluegrass festival Uniek in het Nederlandse Festival landschap daar ben ik uiteraard trots op!

Jaap Verheul

Functie:
Als producent van het RBF, draag ik er zorg voor dat alles op het festivalterrein aanwezig is en functioneert. Zodat we het leukste feestje van Rotterdam kunnen vieren.

Favoriete bluegrass moment:
Als op maandagmiddag alles weer weg is en het festival incident loos is verlopen.

Pascale Deltenre

Functie:
Als projectcoördinator ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van het RBF team en het coördineren van de werkzaamheden, zodat alles soepel en volgens plan wordt uitgevoerd.

Favoriete bluegrass moment:
Mijn favoriete Bluegrass moment was het optreden van Batmobile.
En buiten dat is het RBF het leukste festival van Rotterdam.

Favoriete bluegrass drankje:
De latte met havermelk van de Smaakvolvo.

Anne Valk

Functie:
Ik regel alle praktische zaken rondom de artiesten. Tijdens het festival zorg ik dat de artiesten niets tekortkomen en dat ze op tijd op het podium staan zodat ze een geweldige show kunnen geven!

Favoriete bluegrass moment:
Mijn favoriete Bluegrass moment was de show van Scott H. Biram. Van alle artiesten die kwamen, keek ik daar het meest naar uit en sindsdien ben ik fan!

Niek Nellen

Functie:
Hoi ik ben Niek Nellen, en ik doe (samen met collega's achter de schermen van Afdeling Online) de online marketing voor Rotterdam Bluegrass Festival. 

Favoriete bluegrass moment:
M'n favoriete muzikant is Joanna Newsom.

Favoriete bluegraas drankje:
Een gingerbeer (met of zonder alcohol, ligt aan tijdstip).

Gijs van de Burgt

Functie:
Ik ben sinds dit jaar aan boord als perspromoter van Rotterdam Bluegrass Festival, in welke rol ik aandacht probeer te genereren voor het festival in de media. Tevens schrijf ik alle teksten voor de website. Om dit te mogen doen voor een festival waar ik inhoudelijk voor 100% achter sta, en met een superfijn team, dat geeft me veel voldoening.

Favoriete bluegrass moment:
De show van Herman Brock Jr., een van de artiesten waar ik voor werk als boeker en perspromoter (zie www.harvestmusic.nl), op Rotterdam Bluegrass Festival in 2015 onder een heerlijk zomerzonnetje met een kouwe pint in de klauwen staat me nog zeer helder en met groot genoegen voor de geest. Maar ongetwijfeld worden er dit jaar weer nieuwe hoogtepunten gecreëerd.

Helmi Scheepers

Functie:
Voor het festival verzorg ik de grafische vormgeving. Poster, programmaboekje, aankleding op het festivalterrein, beelden voor social media, noem het maar op: alles maak ik met een herkenbare RBF-uitstraling.

Favoriete bluegrass moment:
Nog steeds kippenvel van het optreden van Tami Neilson op het festival van 2019. Op het kleine podium, maar ze blies iedereen het plein af! Ook erg fijn: Henhouse Prowlers. Wie weet verrassen zij dit jaar weer met een mooie cross-over, één van hun specialiteiten.

Ruben Kok

Functie:
Dit jaar zal ik de rol van vrijwilliger coördinator op mij nemen. Dit zou ik eigenlijk in 2020 al doen, maar dit jaar mag het voor ‘het echt’ (en in het groot!). Ik heb er enorm veel zin in :)

Favoriete bluegrass drankje:
Whiskey

Yep van Rij

Functie:
Mijn naam is Yep van Rij, ik ben sinds kort stagiair bij het Rotterdam Bluegrass Festival en ga het team helpen om het festival zo goed mogelijk neer te zetten!

Favoriete bluegrass moment:
Mijn favoriete bluegrass moment is als tijdens het festival iedereen het naar z’n zin heeft!