Info > Festival team

Festival team

Guido de Groot

Functie:
Directeur, initiatiefnemer en Pleinbewoner.

Favoriete bluegrass moment:
Het Rotterdam Bluegrass Festival is voor mij geslaagd als we zoveel mogelijk verschillende bezoekers kunnen laten genieten van de beste Bluegrass artiesten, unieke muzikale samenwerkingen en bijzondere randprogrammering zoals; theater, workshops, talentenwedstrijden, jam area en nog veel meer!. Al deze onderdelen maken het Rotterdam Bluegrass festival Uniek in het Nederlandse Festival landschap daar ben ik uiteraard trots op!

Anne Valk

Functie:
Ik regel alle praktische zaken rondom de artiesten. Tijdens het festival zorg ik dat de artiesten niets tekortkomen en dat ze op tijd op het podium staan zodat ze een geweldige show kunnen geven!

Favoriete bluegrass moment:
Mijn favoriete Bluegrass moment was de show van Scott H. Biram. Van alle artiesten die kwamen, keek ik daar het meest naar uit en sindsdien ben ik fan!

Niek Nellen

Functie:
Hoi ik ben Niek Nellen, en ik doe (samen met collega's achter de schermen van Afdeling Online) de online marketing voor Rotterdam Bluegrass Festival. 

Favoriete bluegrass moment:
M'n favoriete muzikant is Joanna Newsom.

Favoriete bluegraas drankje:
Een gingerbeer (met of zonder alcohol, ligt aan tijdstip).

Gijs van de Burgt

Functie:
Ik ben sinds dit jaar aan boord als perspromoter van Rotterdam Bluegrass Festival, in welke rol ik aandacht probeer te genereren voor het festival in de media. Tevens schrijf ik alle teksten voor de website. Om dit te mogen doen voor een festival waar ik inhoudelijk voor 100% achter sta, en met een superfijn team, dat geeft me veel voldoening.

Favoriete bluegrass moment:
De show van Herman Brock Jr., een van de artiesten waar ik voor werk als boeker en perspromoter (zie www.harvestmusic.nl), op Rotterdam Bluegrass Festival in 2015 onder een heerlijk zomerzonnetje met een kouwe pint in de klauwen staat me nog zeer helder en met groot genoegen voor de geest. Maar ongetwijfeld worden er dit jaar weer nieuwe hoogtepunten gecreëerd.

Helmi Scheepers

Functie:
Voor het festival verzorg ik de grafische vormgeving. Poster, programmaboekje, aankleding op het festivalterrein, beelden voor social media, noem het maar op: alles maak ik met een herkenbare RBF-uitstraling.

Favoriete bluegrass moment:
Nog steeds kippenvel van het optreden van Tami Neilson op het festival van 2019. Op het kleine podium, maar ze blies iedereen het plein af! Ook erg fijn: Henhouse Prowlers. Wie weet verrassen zij dit jaar weer met een mooie cross-over, één van hun specialiteiten.

Martijn Voogd en Twan Holtzapffel

Functie:
Productie

Favoriete bluegrass moment:
Ons mooiste Bluegrass moment moet natuurlijk nog komen, maar we gaan er met zijn alle voor zorgen om komende editie een hoop van deze momenten te gaan beleven. Wij hebben er in ieder geval onwijs veel zin in.

Marta Jacobson

Functie:
Als Office manager ondersteun ik Rotterdam Bluegrass Festival en regel ik verschillende zaken van alle hoekjes van het festival.

Favoriete bluegrass moment:
Het leukste van het festival vind ik altijd de nieuwe artiesten te ontdekken. Er is er altijd wel eentje die mij totaal verrast.

Femmy Hoogeveen

Functie:
Als marketing en communicatie coördinator vervul ik een spilfunctie in de organisatie. Ik stuur het bluegrass team en externe partners aan met als doel om het hele communicatie traject, efficiënt en zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Favoriete bluegrass moment:
De eerste keer dat ik Bob Wayne zag optreden, wat een feest! Sindsdien volg ik hem, ook buiten dit toffe festival. Vanaf 2009 ben ik al van de partij op het Festival, fijne, ongedwongen sfeer, leuke mensen en lekkere muziek.