Randprogrammering

Kinderen, theater en meer…

Kinderen, theater en meer…

Het is natuurlijk moeilijk voor te stellen, maar wie even genoeg heeft van muziek kan terecht bij de kinderarea of het theaterpodium op het Noordplein. Bijzondere plekken waar interactie tussen makers en publiek gestimuleerd en gewaardeerd wordt.

Kom kijken in het eigenzinnige hoekje van hosts Cosmo & Bobje, waar theater, bluegrass en absurde comics elkaar vinden. Kinderen kunnen in de twee tenten van het Volkstheater naar hartenlust kleien, knutselen en bouwen.

Daarnaast trakteert het Rotterdam Bluegrass Festival op acts zoals de Rotterdamse buikdanseres Soraya Sultan, goochelaar Olivier Quist én Papa Leba, Voodookunstenaar van het Oude Noorden!

The Bluegrass Markt

Op de enige echte Bluegrass Markt kun je niet alleen terecht voor de nieuwste americana-CD’s en -LP's, maar ook voor vintage kleding die je in een nostalgische sfeer brengt. De allerkleinsten worden niet vergeten, want de keuze aan babykleding is ook reuze. Hoeden, kadootjes, een leuk aandenken, het houdt niet op. En als je even wilt ontspannen tussen de optredens door, kun je terecht voor een tijdelijke tattoo of snelle make-over voor een beetje extra glamour.

Eten en drinken

Of je nu zin hebt in een koud biertje of wat fris, je wordt snel en vriendelijk bediend. Maar ook voor de warmedrankenliefhebbers is er genoeg keuze, een warme kop koffie, thee of chocolademelk? Geen probleem. Broodjes pulled pork, worst, hotdogs, nachos of malse kip. Of verse handgesneden friet met zelfgemaakte mayo, en een heerlijk ijsje of Amerikaans taartje toe. Kortom, op het Rotterdam Bluegrass Festival vind je eten en drinken waar je lichaam en geest helemaal van opfrissen.